ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2023-11-07

СТАРТЕРИ І ГЕНЕРАТОРИ BOSCH: ЯКІСНІ Й НАДІЙНІ РІШЕННЯ НА ВИПАДОК РЕМОНТУ

Що потрібно майстерням для ремонту? Правильний продукт для автомобіля клієнта – висока якість – надійність – точна установка – і доступність. Усе це ви знайдете в програмі Bosch для стартерів і генераторів. Звісно, представляти цього виробника не потрібно, а ось його програми потребують поширення – щоб усі автомайстерні змогли скористатися перевагами, які надає Bosch.

Правильні продукти з одного джерела

Нова програма Bosch містить товари для ремонту від різних виробників автомобілів. Програма післяпродажного обслуговування постійно розширюється та адаптується до вимог ринку.

Якість без компромісів...

Стартери та генератори і процеси їх виробництва підлягають суворому та постійному контролю якості, що забезпечує відповідність високим вимогам і стандартам якості Bosch.  Це гарантує незмінно високу якість продукції, незалежно від країни виробника.

... понад 100 років

Вибираючи програму, Bosch спирається на більш ніж 100-річний досвід у розробці та виробництві стартерів і генераторів, а також більш ніж 50-річний досвід у відновленні деталей транспортних засобів. Тому Bosch точно знає, що важливо.

Надійність завдяки ноу-хау оригінального обладнання

Досвідчені інженери Bosch володіють глибокими знаннями про продукцію, починаючи з оригінального обладнання, вони визначають необхідні специфікації товару на вторинному ринку та контролюють їх відповідність, адаптуючись до відповідного застосування в автомобілі. Це означає, що функціональність перевірена та гарантована.

Точність для простого встановлення

Завдяки точному визначенню інтерфейсів і з’єднань на основі OE деталей, які підлягають заміні, забезпечується точність підгонки товару – навіть за можливих незначних візуальних відмінностей.

Швидко ідентифікувати, швидко досягти успіху

Перелік стартерів і генераторів перераховано в програмному забезпеченні діагностики Bosch ESI[tronic] 2.0 та в електронному каталозі деталей TecDoc. Їх легко вибрати і замовити у дистриб‘юторів. Завдяки міжнародним продажам та логістиці вони швидко доступні.

Як Bosch забезпечує якість стартерів і генераторів?

  • Гарантія якості на основі точних процедур тестування

Послідовне управління якістю із суворими процесами затвердження продукції – гарантує товари високої якості, точно підігнані та з тією ж функціональністю, що й відповідні оригінальні агрегати. Випуск продукції визначається та контролюється внутрішнім інженерним відділом Bosch для стартерів і генераторів.

  • Процес затвердження продукту, як і в оригінальному обладнанні

– Визначення специфікацій продукту досвідченими інженерами Bosch з багаторічним глибоким знанням продукції від оригінального обладнання

– Технічні характеристики та інтерфейси базуються на продуктах оригінального обладнання

– Визначення досліджень, похідних від попередніх умов специфікації, яким повинна відповідати продукція: термін служби, функціональність і точність підгонки

– Суворе тестування продукту та випуск на основі попередньо визначеного протоколу відповідно до специфікацій оригінального обладнання та міжнародно стандартизованих процедур тестування

  • Гарантія якості відповідно до сертифікованих стандартів

– Майже всі виробництва стартерів і генераторів сертифіковані відповідно до стандарту ONE IATF 16949

– Ремонтні заводи Bosch для стартерів і генераторів сертифіковані відповідно до стандарту OE IATF 16949

– Проведення регулярних аудитів відповідно до стандарту автомобільного аудиту VDA 6.3 із сектора оригінального обладнання, щоб забезпечити дотримання цих стандартів

– Забезпечення якості продукції шляхом щорічного аналізу випущених товарів з використанням тих самих методів випробувань, які походять від стандарту OE IATF 16949

Всебічне тестування перед випуском продукту:



Тести для перевірки функціональності та продуктивності відповідно до специфікацій виробника



3D-тест на вібрацію, щоб підтвердити стійкість до тряски



Проведення вимірювань продуктивності генераторів

Випробування на міцність на імітаційному стенді, щоб довести довговічність



Випробування сольовим туманом для підтвердження ефективності системи захисту від корозії



Тест на зміну температури для дослідження старіння деталей і міцності матеріалу



Випробування бризками води на герметичність за ступенями захисту IPX4, IPX4K та IPX9K



Холодне зберігання, накопичення тепла та зміни вологості для підтвердження стікості до впливу клімату

Захищений ярлик якості як захист від копіювання та маркування якості

Більше про запчастини Bosch на сайті: https://www.boschaftermarket.com/ua/uk/parts