ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ: 2024-02-28

EVORON: ЯКІСНІ ТУРБОКОМПРЕСОРИ ТА ЗАПЧАСТИНИ ДЛЯ ЇХ РЕМОНТУ

Європейський бренд EVORON – це високоякісні турбокомпресори для легкових і комерційних автомобілів, а також запчастини для їх ремонту і відновлення. Усі продукти EVORON доступні в Inter Cars Ukraine, конкретну інформацію про них можна знайти в є-каталозі Inter Cars Ukraine.

Бренд Evoron зосереджується насамперед на якості та довговічності своєї продукції. Усі компоненти, необхідні для виробництва, ретельно відбираються та всебічно тестуються в Польщі з гарантією якості виготовлення. Деталі відповідають стандартам якості, встановленим OEM-виробниками.

Турбокомпресори, які гарантують надійність


Комплексні нові турбокомпресори Evoron характеризуються чудовою якістю та найвищою довговічністю. Широкий асортимент продуктів для найпопулярніших автомобілів, які проходять ретельне тестування, робить бренд Evoron чудовим вибором для безпечної і надійної роботи двигуна.



Центрові вузли (CHRA) для всіх типів турбін


Комплектний картридж (CHRA) готовий до установки на турбокомпресор не тільки на спеціалізованих сервісах. Тому що кожен стрижень турбокомпресора перед поставками на склад дистриб’ютора проходить процес динамічного балансування на високошвидкісному балансувальному станку, що гарантує безпеку, надійність і найвищу якість роботи без необхідності використання балансувального станка в  майстерні.


Пневматичні та електронні приводи


Приводи EVORON (тобто клапани) відповідають технічним характеристикам і параметрам OE. Перед поставками на ринок вони проходять ретельні випробування на продуктивність після встановлення на оригінальні турбокомпресори, що гарантує їх належну роботу.


Нові маслопроводи гарантують належне змащення


Маслопровід турбокомпресора — це частина двигуна, функцією якої є змащування валу турбокомпресора. Однією з основних причин поломки турбокомпресора є невідповідність масла. Щоб уникнути поломок у майбутньому, маслопровід слід замінювати щоразу, коли встановлюється новий турбокомпресор. Заміна турбокомпресора разом із новим маслопроводом EVORON гарантує належну роботу системи турбонаддуву.

Повні монтажні комплекти


Монтажні комплекти для турбокомпресорів виготовлені з матеріалів найвищої якості, що забезпечує повну герметичність усіх з’єднань під час заміни турбокомпресора. Фахівці бренду гарантують якість, ідентичну оригінальним запчастинам як за точністю виготовлення, так і за використаними матеріалами. Новинкою в пропозиції є комплекти, доповнені додатковими елементами кріплення, необхідними для заміни турбокомпресора, тобто затискачами, шпильками, гайками і шайбами. Номери деталей із розширенням -PLUS, напр. ЕВМК0001-PLUS у наявності в Inter Cars з липня 2023 року.



Як знайти запчастини та турбокомпресори EVORON в електронному каталозі Inter Cars?

Повну пропозицію польського бренду EVORON можна знайти в E-Catalog Inter Cars.

Щоб знайти відповідну деталь EVORON, введіть номер OE/OEM, указаний на паспортній табличці відремонтованого або заміненого турбокомпресора, у поле пошуку в каталозі.

Ознайомтеся з асортиментом EVORON, доступним в Inter Cars Ukraine: натисніть ТУТ.


Відвідайте Evoron https://evoron.eu/ – НАЙКРАЩЕ ТУРБОРІШЕННЯ, щоб дізнатися більше про бренд.


Продукція EVORON наразі доступна лише під замовлення з Польщі.